Vanaf nu KBC fietsleasing

Vanaf nu kan U bij ons terecht om een fiets te leasen, wij zijn een KBC fietsleasing partner. Heeft uw werkgever een overeenkomst met KBC Autolease en U komt in aanmerking om een fiets of een elektrische fiets te leasen, dan kan U bij ons terecht voor uw keuze en na-service.

Gazelle Arroyo C7+ HMS Nu -€400

PROMO op de modellen in stock : Gazelle Arroyo C7+ Hms  normaal € 2699 nu € 2299 Prachtige damesfiets met lage instap – 7 versnellingen Shimano Nexus – Magusra HS11 hydraulische remmen en lichtgewicht verende voorvork. De fiets is uitgerust met Shimano Steps motor met 400 Wh batterij – 500 Wh batterij met opleg van…

Kom onze testfietsen testen : Gazelle E-bike

Wij hebben nieuwe testfietsen binnen gekregen en die mogen jullie komen testen : Gazelle Arroyo C7+ HMB met Bosch Active 3.0+ motor  – 7 versnellingen Shimano Nexus Gazelle Orange C8 HMS met Shimano Steps motor – 8 versnellingen Shimano Nexus DI2 (= automatisch schakelen)

Stekene : eenrichtingsverkeer Kerkstraat

Eindelijk zijn de werken in de Kerkstraat in Stekene ten einde en zijn wij vlot bereikbaar. Nieuw is het eenrichtingsverkeer in onze straat : vanuit het dorp richting de Heikant. Wij hebben 3 parkings voor onze klanten voorzien 50 meter voorbij onze winkel links. Maak er gebruik van.