Lentekorting in maart

 

Van gelegenheidsfietser tot fietsfanaat, iedereen kan al meer dan 20 jaar terecht bij fietsen-scooters Guido en Anne Janssens in Stekene. Wij bieden u een compleet gamma aan. Van eerste fietsje tot elektrische fiets. Van koersfiets tot mountainbike.

!!! Geniet nog tot eind maart van mooie lentekortingen! Ontdek al onze voordelen in de winkel in Stekene of Sint-Pauwels

 

 

Elektrische fietsen

Ons aanbod elektrische fietsen is heel uitgebreid. Met een waaier aan verschillende motors, aandrijfsystemen, kaders en accupacks.
Regelmatig volgen wij cursussen en bijscholing van de verschillende systemen. Zo zijn we BOSCH specialist en opgeleid in Shimano Steps.

Motoren

  • BOSCH: gekende Duitse degelijkheid , staat garant voor betrouwbare topkwaliteit.
  • SHIMANO STEPS: gekende fabrikant van fietsonderdelen, heeft nu ook een elektrische middenmotor.
  • IMPULSE: de stille middenmotor met Shift Technology: op het moment dat u schakelt, wordt de motor uitgeschakeld zodat er minder komt op de ketting en tandwielen.
  • YAMAHA: de Japanse fabrikant die reeds lang elektrische motoren ontwikkelt.
  • BROSE: het Belgische E-Move plaatst de Duitse Brose middenmotor in hun topmodellen. Deze fietsen hebben een 500 Wh downtube batterij. Nieuw dit jaar is de lancering van de Diavelo fortyfive 1500 speed spedelec met een maximale snelheid 45 km/h.
  • TRANZ-X de elektrische fietsen van Norta zijn uitgerust met deze stille middenmotor.
  • PANASONIC de motor die Gazelle plaatst in haar modellen met voormotor.

Merken

GAZELLE heeft een heel ruim aanbod van verschillende elektrische fietsen, uitgerust met middenmotor Bosch, Impulse , Shimano Steps of voormotor Panasonic. Bij verschillende modellen is er keuze uit accupackts : 300Wh, 400Wh of 500 Wh. Voor 2017 heeft Gazelle een nieuw kader ontwikkelt voor de middenmotor met gesloten kettingkast.

Het topgamma van Gazelle : De Ultimate fietsen hebben een licht kader waarvan de lasnaden met de hand zijn gepolijst.

GIANT Elegance was de elektrische fiets van het jaar 2016 met Yamaha middenmotor. Daarnaast heeft Giant ook de Prime serie : iets sportievere fietsen met nieuw kader voor 2017. De Quick+E 45 is de MTB met snelheden tot 45 km/uur.

MERIDA geeft u de keuze tussen Bosch of Shimano Steps. Alle fietsen hebben een sportief karakter en zijn uitgerust met schijfremmen.

NORTA is de Belgische fabrikant die de stille Tranz-X middenmotor plaatst. U kan bij Norta ook een sportievere versie met deze middenmotor bestellen.

E-MOVE is de Belgische fabrikant die fietsen met Brose middenmotor lanceert. Zij bieden modellen met zowel NuVinci versnelling als buitenversnelling. Al deze fietsen hebben een downtube accu van 500Wh. E-Move lanceert ook de Diavelo fortyfive 1500; een sportieve fiets tot 45 km/uur.

Ze bieden 2 elektrische minifietsen aan : U heeft de keuze uit voormotor en nieuw voor 2017: een middenmotor.
Andere fietsen

Ons aanbod van de sportieve en stadsfietsen is ook uitgebreid : met de merken Gazelle, L’Avenir, Giant, Merida en Norta is er voor iedereen een juiste fiets te vinden.

Bij herstelling kan u gebruik maken van een (elektrische) ruilfiets.