Professioneel advies: 27 jaar ervaring

De juiste fiets vinden is soms een opgave. Daarom staan we u graag bij met professioneel advies over de maat of het model van uw nieuwe fiets. We bieden u verschillende stijlen, maten en kleuren. Voor elk wat wils.

U kan bij ons terecht voor een elektrische fiets, stadsfiets, hybride, mountainbike of zelfs elektrische mountainbike. En dit in verschillende stijlen, maten en kleuren. Onze merken zijn Gazelle, Merida, Norta en L’Avenir.

We hebben ondertussen ruim 20 jaar ervaring in elektrische fietsen en volgen alle cursussen van de systemen die we verkopen, zoals Bosch, Shimano en Enviolo (vroeger NuVinci).

Ecocheques

Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische ecocheques van Edenred en Sodexo.

KBC Lease

Vanaf nu kan u bij ons terecht om een fiets te leasen via KBC Lease. Heeft uw werkgever een overeenkomst met KBC Autolease en u komt u in aanmerking om een (elektroische) fiets te leasen, dan kan u bij ons terecht voor uw aankoop en na-service.

Onze merken:

Gazelle heeft een uitgebreid gamma van elektrische fietsen

  • Uitgerust met Bosch middenmotor : Speed (45 km/uur), Cityzen en nieuw Grenoble C7+ elite met batterij in het kader, fietsen met buitenversnellingen of met binnenversnellingen : Enviolo city 310 of Nexus 8 of Nexus 7.
  • Uitgerust met Shimano steps middenmotor: de C310 met Enviolo city 310 heeft een onderhoudsarme Gates riem, de andere fietsen uitgerust met Steps zijn uitgerust met Nexus 8 . Voor kleinere mensen of mensen met opstapproblemen is er de Ami C8.
  • Daarnaast zijn er de stads- en hybridefietsen van Gazelle ook nog steeds een vaste waarde in onze
    winkel.

Merida is ons sportief merk : zowel mountainbikes van alle prijsklassen tot elektrische fietsen; allen uitgerust met schijfrem. De geplaatste motors zijn ofwel Shimano Steps ofwel de Bosch Performance.

Norta is een Belgisch merk en levert ons de goede hybridefietsen in zowel comfort versie als in sportieve versie. Norta heeft een gamma elektrische fietsen met Bosch middenmotor. Deze fietsen worden voor u op bestelling gemaakt in de kleur die u wenst!

L’Avenir heeft een uitgebreid gamma van leuke fietsen voor elke dag. De fietsen zijn er in verschillende stijlen, niveaus en kleuren. De elektrische fietsen en vouwfietsen hebben de Shimano Steps motor.

! Graag bij herstellingen de kinderstoel en fietstassen te verwijderen. Indien deze vast gemaakt zijn aan de fiets, graag tassen leeg maken. Dank u!

Bij een herstelling kan u gebruik maken van een (elektrische) ruilfiets.