Lentekorting in maart

 

Van gelegenheidsfietser tot fietsfanaat, iedereen kan al meer dan 20 jaar terecht bij fietsen-scooters Guido en Anne Janssens in Stekene. Wij bieden u een compleet gamma aan. Van jeugd fiets tot elektrische fiets. Van mountainbike tot elektrische mountainbike

 

 

 

Elektrische fietsen

Ons aanbod elektrische fietsen is heel uitgebreid. Met een waaier aan verschillende motors, aandrijfsystemen, kaders en accupacks.
Regelmatig volgen wij cursussen en bijscholing van de verschillende systemen. Zo zijn we BOSCH specialist en opgeleid in Shimano Steps.

Motoren

  • BOSCH: gekende Duitse degelijkheid , staat garant voor betrouwbare topkwaliteit. Bosch heeft voor dit jaar nieuwe stille motors ontwikkeld (Active Line 3 en Plus 3) en krachtig (Performance Line)
  • SHIMANO STEPS: gekende fabrikant van fietsonderdelen, heeft nu ook een elektrische middenmotor. Er zijn 2 versies : Steps E8000 en E6000.
  • YAMAHA: de Japanse fabrikant die reeds lang elektrische motoren ontwikkelt.
  • TRANZ-X de elektrische fietsen van Norta zijn uitgerust met deze stille middenmotor.
  • PANASONIC de motor die Gazelle plaatst in haar modellen met voormotor.

Merken

GAZELLE heeft een heel ruim aanbod van verschillende elektrische fietsen, uitgerust met middenmotor Bosch,  Shimano Steps of voormotor Panasonic. Bij verschillende modellen is er keuze uit accupackts : 300Wh, 400Wh of 500 Wh. Voor 2018 heeft Gazelle een nieuw kader ontwikkeld : de Cityzen met de batterij weggewerkt in de onderbuis.

Het topgamma van Gazelle : De Ultimate fietsen hebben een licht kader waarvan de lasnaden met de hand zijn gepolijst.

Verschillende fietsen zijn uitgerust met de NuVinci naafversnelling. Er zijn 2 versies : automatisch of handgeschakeld en dit soms in combinatie met de Gates GDX beltdrive voor de onderhoudsarme fiets.

 

GIANT heeft zijn elektrische fietsen uitgerust met  Yamaha motor.  Giant heeft de PrimeE+ serie : iets sportievere fietsen met nieuw kader met de uitstekende verlichting – zowel daglicht als nachtlicht zijn voorzien. In de loop van 2018 komt de nieuwe Grandtour E+e serie. Deze fietsen hebben een elegant kader met lage instap en in verschillende uitvoeringen. De Quick+E 45 is de MTB met snelheden tot 45 km/uur.

MERIDA geeft u de keuze tussen Bosch of Shimano Steps. Alle fietsen hebben een sportief karakter en zijn uitgerust met schijfremmen.

NORTA is de Belgische fabrikant die de stille Tranz-X middenmotor plaatst of Bosch.  U kan bij Norta ook een sportievere versie met deze middenmotor bestellen.

Andere fietsen

Ons aanbod van de sportieve en stadsfietsen is ook uitgebreid : met de merken Gazelle, L’Avenir, Giant, Merida en Norta is er voor iedereen een juiste fiets te vinden.

Bij herstelling kan u gebruik maken van een (elektrische) ruilfiets.